Aktuellt

Nedan har vi lite aktuell information om verksamheterna som finns på Roma Kungsgård och deras aktuella öppettider och kontaktuppgifter. picknick.jpgRoma Kungsgård och klosterruin är tillgängligt året runt för utflykter.  Nedan följer också lite information om vad som är på gång under sommarmånaderna. Vi uppdaterar hemsidan fortlöpande, så besök vår hemsida ofta eller prenumerera på vårt nyhetsbrev.

                                   Varmt välkomna..

Roma Glasbruk fabriksförsäljning

glas-prova-pa.jpgRoma Glasbruk har sin fabriksförsäljning i Östra flygeln på Roma Kungsgård med många fina erbjudanden. Nyhet i år är ett Ledklot i tre olika storlekar som blivit väldigt populära. Öppettider under sommaren är alla dagar 10 - 18, i samband med föreställning har glashyttan öppen till kl 19. 

Läs mer om  Roma Glasbruk

Tackochlov- en butik för hela familjen

Butiken Tackochlovs försäljning av konst, hantverk delikatesser och souvenirer har följande öppettider under sommaren;  öppet alla dagar 10 - 18. i samband med föreställning har vi öppet till kl 19. I år har vi många nyheter och spännande ny design.. missa inte det.

Förbokade guidningar året runt !

ortagard-stor-2.jpg

Upplev en fantastisk guidning i en historisk miljö med Gotlands Museums kunniga och inlevelserika guider.  Passa på att få höra om Roma Kungsgård och klosterruin, en av Gotlands mest spännande och vackra områden,  Läs mer här